пʼятниця, 27 жовтня 2006 14:33

"Наша Україна" запропонувала звільнити Бойка через причетність до "РосУкрЕнерго"

Створити слідчу комісію і відсторонити Юрія Бойка з посади міністра ПЕК запропонувала "Наша Україна". Про це йдеться в заяві партії, розміщеній на її сайті.

Причиною стала оприлюднена Юлією Тимошенко інформація про існування корупційних схем у сфері газопостачання.

"Наша Україна" вважає, що вчорашні виступи лідера БЮТ Юлії Тимошенко щодо причетності до компанії "РосУкрЕнерго" міністра палива та енергетики Юрія Бойка, екс-президента Леоніда Кучми та нинішнього прем"єра Віктора Януковича дають підстави для проведення ретельного та неупередженого розслідування, - йдеться в заяві.

Партія вимагає тимчасово відсторонити Бойка з посади міністра палива та енергетики, створити тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України та провести розслідування, щоб з"ясувати можливість застосування корупційних схем.

А у разі їх виявлення – притягнути винних до відповідальності в порядку, встановленому чинним законодавством України, наголошується в заяві.

"Наша Україна" переконана, що суспільство повинно володіти повною інформацією з одного із найболючіших питань національної безпеки України, - наголошено в ній.

За матеріалами Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" запропонувала звільнити Бойка через причетність до "РосУкрЕнерго"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути