Ексклюзиви
четвер, 27 січня 2011 15:45

"Наша Україна" стала на захист незалежних ЗМІ

"Наша Україна" стала на захист незалежних ЗМІ

Політична партія "Наша Україна" заявляє про те, що судова система України дедалі більше перетворюється на "знаряддя для обслуговування інтересів провладних політиків та їх викривленого уявлення про громадянські права і свободи".

Як повідомили у прес-службі "Нашої України", на думку політиків, у цьому ряду стоїть і рішення Вищого адміністративного суду, яким він відмовив 5 каналу, ТВі та СТБ у задоволенні їхніх касаційних скарг щодо частот мовлення.

"Цим самим високий суд не лише прийняв завідомо незаконне рішення в інтересах одного з нинішніх високопосадовців, але й свідомо чи несвідомо став інструментом безпрецедентного наступу на свободу слова, розпочатого рік тому", - йдеться у заяві.

Наслідком такої політики, на переконання "нашеукраїнців", стане фактична міжнародна ізоляція України, яка позначиться на її іміджі та європейських перспективах.

У партії запевнили, що підтримують намір названих телевізійних каналів оскаржити судове рішення у Верховному суді та Європейському суді з прав людини.

"Наша Україна" наполягає на дотриманні прав незалежних ЗМІ і обіцяє, що й надалі не залишатиме без уваги спроби влади приховати правду та обмежити громадянські свободи, зокрема, свободу слова.

Нагадаємо, учора, 26 січня, Вищий адміністративний суд України відмовив 5 каналу, а також телеканалам ТВi і СТБ у задоволенні їх касаційних скарг у так званій "частотній справі".

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" стала на захист незалежних ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути