субота, 06 вересня 2008 13:49

"Наша Україна" пред"явила "офіційний ультиматум" БЮТ

"Наша Україна" пред"явила "офіційний ультиматум" БЮТ
Народний союз "Наша Україна" висунув офіційні вимоги до БЮТ відносно відновлення діяльності демократичної коаліції. Про це повідомив сьогодні на брифінгу голова фракції "Наша Україна - Народна самооборона", голова партії НСНУ В"ячеслав Кириленко.

За його словами, першою умовою є висловлення спільної для НУ-НС і БЮТ позиції по конфлікту на Кавказі, яка передбачає засудження агресії Росії проти суверенної Грузії, безумовне визнання територіальної цілісності Грузії і політичну оцінку участі Чорноморського флоту РФ, який базується на території України.

Другою умовою НСНУ є відміна 8 законів, прийнятих парламентом на початку вересня 2008 року. "Ці закони БЮТ повинен узгодити з нами, а не з Партією регіонів і комуністами голосуванням скасувати", - сказав Кириленко. За його словами, якщо ці документи направлені на підпис президентові, то БЮТ повинен зобов"язатися не долати вето глави держави.

Кириленко також відзначив, що БЮТ повинен підтвердити свою позицію по цих питаннях публічно. "Ми готові сісти за стіл переговорів і взяти участь в засіданні ради коаліції у будь-який час. У такому засіданні повинні взяти участь голова Верховної ради і прем"єр-міністр. Таке засідання повинне проходити публічно", - сказав він, повідомляє РБК-Україна.
Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" пред"явила "офіційний ультиматум" БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути