понеділок, 09 червня 2008 12:19

"Крим треба відокремити й передати Росії" - 4% українців

54% опитаних Київським міжнародним інститутом соціології підтримують статус Криму як автономії в складі України.

Про це сказано в результатах опитування.

У ході опитування респондентам запропонували відповістити на запитання, як би вони проголосували, якби найближчим часом проводився референдум про статус Криму.

При цьому 25% опитаних вважають, що Криму треба дати статус звичайної області України, 3% - статус російської автономії на території України, 1% - статус татарської автономії на території України, 4% - Крим треба відокремити й передати Росії, 13% - не змогли відповісти.

Водночас, 58% респондентів позитивно оцінюють входження Криму до складу України в 1954 році, 13% - скоріше позитивно, ніж негативно, 2% - швидше негативно, ніж позитивно, 8% - негативно, 7% - нічого не знають про цьому, 12% - не змогли відповісти.

Опитування було проведено з 30 травня по 4 червня, було опитано 2033 респондентів старших 18 років у всіх регіонах України.

Статистична похибка вибірки не перевищує 3,5%.

Президент Віктор Ющенко виступає за політичне закріплення невід"ємності Криму як української території, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Крим треба відокремити й передати Росії" - 4% українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути