Ексклюзиви
четвер, 15 травня 2008 13:40

"Конституція стала розмінною монетою в іграх політиків"

Екс-глава адміністрації президента Леоніда Кучми Віктор Медведчук своїми спробами допомагати писати Конституцію викликав "Помаранчеву революцію".

Про це заявив народний депутат від фракції Блоку "НУНС" Тарас Стецьків, коментуючи заяву про те, що Медведчук допомагає БЮТ писати нову Конституцію повідомляє Радіо Свобода.

"Він вже пробував Кучмі допомагати писати. Він написав Кучмі три конституції, і це призвело до Майдану! Ось це Вам моя відповідь на те, що Медведчук може написати! А питання є не в тому. Питання в тому, що Конституція стала розмінною монетою в іграх політиків. Адже ми міняємо Конституцію не в ім"я суспільства, ми просто міняємо Конституцію, перерозподіляючи владу між прем"єром (Юлією Тимошенко) і іншими", - заявив Стецьків.

"Наші слухачі не знають, що там написано. А там написані дуже прості речі. Ділиться влада на двох. Якщо БЮТ набирає більше, означає прем"єр від БЮТ, а спікер від Партією регіонів. Якщо Партія регіонів більше на дострокових виборах набирає, то спікер з БЮТ, а прем"єр з Партії регіонів. Це "міжсобойчик", який ділить владу! Які тут інтереси України?!", - емоційно резюмував нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"Конституція стала розмінною монетою в іграх політиків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути