субота, 10 червня 2006 13:25

"Коаліціонери" знову не змогли домовитися: соціалісти хочуть тільки посаду спікера

 

Переговори зі створення коаліції між БЮТ, "Нашою Україною" і Соцпартією призупинені через категоричну позицію соціалістів щодо посади спікера.

– Можна констатувати, що сьогоднішній черговий раунд переговорів закінчився нічим, - повідомила прес-секретар "Нашої України" Тетяна Мокріді.

– Соціалісти категорично наполягають виключно на одній позиції – спікері Олександрі Морозі. "Наша Україна" наполягає на принципах, які закладені в коаліційній угоді – визнанні результатів виборів по черговому і послідовному розподілу посад згідно результатів виборів та виключення з переліку розподілу тих посад, які належать компетенції Президента, - сказала вона.

– Переговори призупинені через категоричну позицію соціалістів, - констатувала Мокріді.

За її словами, від "Нашої України" в переговорах брали участь Юрій Єхануров, Роман Безсмертний і Роман Зварич, від БЮТ – Юлія Тимошенко та Олександр Турчинов, від СПУ – Олександр Мороз і Василь Цушко.

Нагадаємо, що саме з цієї ж причини вчора завершилася нічим зустріч Віктора Ющенка з представниками "Нашої України", БЮТ та СПУ.

За матеріалами: "Газета по-українськи", Українська правда

Зараз ви читаєте новину «"Коаліціонери" знову не змогли домовитися: соціалісти хочуть тільки посаду спікера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути