пʼятниця, 28 травня 2010 16:36

"Газпром" та "Нафтогаз України" зробили перший крок до об'єднання

"Газпром" та "Нафтогаз України" зробили перший крок до об'єднання

ВАТ "Газпром" і "Нафтогаз України" мають намір створити спільне підприємство на паритетних засадах. Про це йшла мова під час зустрічі голови правління "Газпрому" Олексія Міллера і міністра палива та енергетики Юрія Бойко.

За словами голови правління російської монополії, сторони домовилися, що даний процес (створення СП-ред.) Буде поетапним.

"Першим кроком може стати створення спільного підприємства двох компаній на паритетних засадах - 50 на 50. Зараз необхідно визначитися з переліком активів, які могли б бути внесені в спільне підприємство кожної зі сторін", - сказав за підсумками зустрічі Олексій Міллер, якого процитувала прес- служба найбільшої в світі газодобувної компанії.

Нагадаємо, що ідею об'єднання  "Нафтогазу" та "Газпрому" запропонував прем'єр-міністр РФ Володимир Путін.  У свою чергу, президент України Віктор Янукович заявив, що компанії можуть об'єднатися 50 на 50.

Зараз ви читаєте новину «"Газпром" та "Нафтогаз України" зробили перший крок до об'єднання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути