пʼятниця, 05 лютого 2010 17:16

"Цього разу трагедія буде для 48 мільйонів" - Безсмертний

"Цього разу трагедія буде для 48 мільйонів" - Безсмертний

Роман Безсмертний, Голова Центрального виконавчого комітету "Нашої України", вважає, що кандидати в Президенти заради отримання бажаної посади готові на несподівані сценарії, аби не визнати свою поразку.

Він розповів, що є велика кількість технологічних прийомів, які можуть затягнути не лише оголошення переможця, а й приведення його до присяги.

"На сьогоднішній день у опонентів є тисячі можливостей не тільки не встановити результатів виборів, а й не допустити прийняття присяги вже обраним і проголошеним Президентом", - сказав Безсмертний.

Він пояснив, що це можна зробити шляхом блокування засідання Верховної Ради, адже за Конституцією новообраний Президент приймає присягу саме на пленарному засіданні.

"Я прогнозую, що ситуація може розвиватися від провалу самого дня голосування до того, що політичної фігури Президента в Україні взагалі може більше не бути, бо ця жадоба до влади може довести учасників до необхідності зміни Конституції", - пояснив "нашоукраїнець".

Безсмертний зауважив, що важливо не тільки те, хто переможе, а чи визнає переможений свою поразку.

"У цивілізованих країнах після виборів першим іде повідомлення про те, що переміг такий-то, другим – що той, хто програв, привітав переможця. Коли я дивлюсь на нинішніх кандидатів, мені важко уявити, що вони один одного привітають", - сказав Роман Безсмертний.

"Існує фальш, яку люди дуже добре бачать, при чому ця фальш існує з двох сторін", - наголосив політик.

Він нагадав фразу класика про те, що історія повторюється двічі: один раз у вигляді фарсу, а другий - у вигляді трагедії. "Тільки цього разу фарс буде для учасників, а трагедія - для 48 мільйонів", - додав Безсмертний.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"Цього разу трагедія буде для 48 мільйонів" - Безсмертний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути