пʼятниця, 05 лютого 2010 15:05

"Регіонали" влаштують бійку під молитву Тимошенко?

"Регіонали" влаштують бійку під молитву Тимошенко?

Депутат Верховної Ради від фракції Блоку Юлії Тимошенко Анатолій Семинога заявляє про плани Партії регіонів влаштувати бійку під час акції кандидата в президенти Юлії Тимошенко, яка відбудеться на Софійській площі сьогодні, 5 лютого.

Як повідомили в київській міській організації партії Всеукраїнське об"єднання Батьківщина, яку очолює Семинога, представники ПР, чиї акції відбудуться на Михайлівській площі, мають намір, використовуючи символіку БЮТ, влаштувати бійку з іншими прихильниками ПР біля Михайлівського собору.

За словами Семиноги, прихильники ПР, таким чином, планують дискредитувати БЮТ і особисто Тимошенко.

Нагадаємо, що сьогодні о 18.00 на Софійській площі відбудеться Молитва за Україну з предстоятелями християнських церков України за участю Тимошенко. За прогнозами БЮТ, в акції Молитва за Україну візьмуть участь близько 15 тисяч осіб.

Також сьогодні ввечері, у той самий час, на Михайлівській площі планується масова акція на підтримку Януковича. За даними ПР, планується виступ лідера партії.

П"ятниця, 5 лютого - останній день агітації в Україні перед другим туром виборів президента, намічених на неділю, 7 лютого.

Помолиться перед виборами вирішив і лідер ПР Віктор Янукович. Кандидат в президенти прийде на богослужіння в Печерську Лавру 6 лютого.

Кореспондент
Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" влаштують бійку під молитву Тимошенко?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути