Ексклюзиви
середа, 14 жовтня 2009 18:08

"Бютівець" Уколов добре знайомий з батьком, який ґвалтував своїх дітей

"Бютівець" Уколов добре знайомий з батьком, який ґвалтував своїх дітей

Депутат-бютівець Віктор Уколов визнає факт його знайомства з батьком, який розбещував дітей в таборі "Артек".

Про це він повідомив газеті "Сегодня".

Він підтвердив, що знайомий з обвинувачуваним у цій справі й узятим під варту Дмитром П.

"Як я, народний депутат, міг його не знати, якщо він спілкувався з парламентаріями, працюючи в інформаційному відділі каналу ICTV. Він завтра може сказати, що і Віктор Янукович особисто з ним цим займався", - заявив Уколов.

Водночас джерела в МВС повідомили "Українській правді", що Уколов добре знав всю родину, зокрема був свідком на весіллі батьків постраждалих дітей.

Відповідаючи на питання, чому його колега по фракції Григорій Омельченко у своєму листі на ім"я президента зв"язав його ім"я з історією в Артеку, то депутат відповів, що не знає і що в нього з Омельченком до цього були відмінні стосунки.

"Зараз я вирішую для себе питання, подавати на нього до суду чи ні. Просто не хочеться судового процесу між двома депутами-бютівцями. Але думаю, що Бог йому суддя. На Покрова це дуже важливо", - сказав він.

Також Уколов пов"язує скандал із президентською виборчою кампанією.

"Якби не було її, цього бруду не було б взагалі. У цьому я упевнений. А коментувати більше, ніж є в моїй заяві, я не хочу", - сказав Уколов.

Нагадаємо, раніше депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко заявив про факти розбещення неповнолітніх в "Артеку", до чого були причетні і співробітники табору.

Керівництво "Артеку", в свою чергу, заявило, що факти розбещення дітей до центру не мають ніякого відношення.

Пізніше стало відомо, що з цього приводу депутат нардеп Григорій Омельченко подавав чисельні депутатські звернення до президента, Генпрокуратури та МВС.

Омельченко також заявив, що у скандалі фігурують троє нардепів.

Депутатське звернення Григорія Омельченка від 7 вересня у зв"язку з надзвичайними подіями у "Артеку" на ім"я президента Ющенка було оприлюднене у "Живому журналі" інтернет-користувача lumpen. Там згадується нардеп від БЮТ Віктор Уколов.

У БЮТ цю інформацію категорично спростували, зазначивши, що це - "повна маячня та інсинуації, політична боротьба, яка ведеться жахливими та аморальними методами".

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець" Уколов добре знайомий з батьком, який ґвалтував своїх дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути