понеділок, 18 жовтня 2010 16:00

"Бютівці" обіцяють Азарову війну за "трубу"

"Бютівці" обіцяють Азарову війну за "трубу"
Народний депутат Сергій Пашинський сумнівається, що уряд піде на приватизацію вітчизняної газотранспортної системи.

Про це він заявив у коментарі Gazeta.ua.

"Слава Богу, що таких планів немає. Я не знаю таких планів уряду. Наша політична сила свого часу була автором проекту, який на законодавчому рівні забороняє відчуження в будь-якому вигляді елементів або самої газотранспортної системи І, відповідно, ми будемо категорично протестувати, якщо такі плани, не дай Бог, будуть реалізовуватися", - зазначив "бютівець".

Пашинський наголосив, що будь-яке відчуження ГТС заборонене законом.

"Звертаю увагу, що є закон України, який забороняє будь-яке відчуження будь-яких елементів газотранспортної системи. Уряд на останньому засіданні подав проект до цього закону, щоб дозволити відчужувати житловий фонд в підприємствах газотранспортної системи. Ну, я не бачу в цьому проблеми... Тим більше, в законі це виписано. Є проект народного депутата Кисельова. Але, перше, - це не проект уряду. І друге — ми будемо категорично виступати проти, цей законопроект не пройде", - переконаний нардеп.

Водночас Пашинський запевнив, що його політична сила зробить все, щоб ГТС і надалі залишалась у державній власності.

"Хоча, в парламенті є більшість, яка готова підтримати любі ініціативи уряду, у нас є такий собі інструментарій, і ми будемо його використовувати. Якщо вони підуть на те, щоб здати національний інтерес Росії, тоді будемо воювати. Але ми надіємося на те, що діюча влада буде виконувати закон", - наголосив Пашинський.

Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України запропонував зняти законодавчі обмеження на реорганізацію та приватизацію української газотранспортної системи.
Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" обіцяють Азарову війну за "трубу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути