вівторок, 09 лютого 2010 10:36

"Янукович буде свою гуманітарну політику мудро робити" - Герман

"Янукович буде свою гуманітарну політику мудро робити" - Герман

Народний депутат від ПР Ганна Герман вважає, що Віктор Янукович не скасує указ про присвоєння Степану Бандері звання героя України. Про це вона заявила на прес-конференції, повідомила прес-служба Партії регіонів.

"В Україні вже було кілька президентів. Був Кравчук, він зробив якісь свої помилки, але прийшов Кучма, і він не перекреслював цього періоду. Він просто починав будувати іншу політику. Прийшов Ющенко, і він вказував на деякі помилки, навіть дуже критикував президента Кучму, але він нічого не перекреслював з того, що робив Кучма, а лише побудував якусь свою нову політику. Тому я думаю, що і цей президент повинен залишити історію історії і починати будувати свою політику ", - заявила Герман.

На переконання Герман, "поганий той політик, який змушує країну щорічно жити, як першого разу, як новонароджену".

"Є якась наша історія, історія нашої незалежності. Вона може бути погана, вона може бути хороша, ми можемо її сприймати чи ні, але вона є - це вже історія. Кожна нова сторінка тієї історії повинна писатися і починатися заново, з чистого листа. І Янукович буде і свою гуманітарну політику мудро робити ", - заявила депутат.

У той же час, Герман вважає, що Україні потрібно відмовитися від системи нагороджувати мертвих.

"Давайте будемо більше цінувати живих, тому що українська влада за 18 років незалежності все-таки навчилася цінувати мертвих, але вона не вміє шанувати живих, вона не вміє дбати про живих", - сказала вона.

Нагадаємо, 22 січня Президент України Ющенко підписав указ про присвоєння звання Героя України чолі ОУН Степану Бандері.

Gazeta.ua, ProUa

Зараз ви читаєте новину «"Янукович буде свою гуманітарну політику мудро робити" - Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути