Ексклюзиви
пʼятниця, 19 серпня 2022 15:19

Спецтема: Війна Росії проти України

"Путіну не місце за столом" – кандидат у прем'єри Великої Британії
5

Претендент на посаду прем'єр-міністра Великобританії, колишній міністр фінансів Ріші Сунак дивиться на протитанкову пускову установку NLAW, поставлену Україні.
Фото: East News
Ріші Сунак був канцлером Казначейства Великої Британії у 2020-22 роках.
Ріші Сунак – один із лідерів голосування за лідера правлячої Консервативної партії.
На дебатах із претенденткою на посаду прем'єра, міністеркою закордонних справ Ліз Трасс.
Обійми Сунака і Трасс на дебатах.

Лідери країн G20 мають не допустити президента країни-агресорки Російської Федерації Володимира Путіна на свої зустрічі під час майбутнього саміту.

Путіну немає місця на переговорах, поки йде агресія проти України. Про це заявив один із кандидатів на посаду прем'єр-міністра Великої Британії Ріші Сунак, повідомили Reuters.

"Наші партнери і союзники в G20 несуть колективну відповідальність за те, щоб засудити огидну поведінку Путіна. Сидіти з ним за столом недостатньо, коли він несе відповідальність за те, що дітей вбивають в їх ліжках, коли вони сплять. Ми повинні послати Путіну рішучий сигнал, що йому не місце за столом, поки він не припинить свою незаконну війну в Україні", – заявив Сунак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія хоче знищити Україну, тепер отримає "по зубах" – у Великій Британії навчають ЗСУ

Тим часом інша кандидатка на посаду прем'єра, міністерка закордонних справ Ліз Трасс заявила, що у разі перемоги продовжуватиме політику всебічної підтримки України і продовжуватиме справу Бориса Джонсона.

У липні у Великій Британій відбувся черговий раунд голосування за лідера правлячої Консервативної партії. За посаду прем'єра змагаються колишній міністр фінансів Ріші Сунак і Ліз Трасс.

7 липня прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон подав у відставку. У Палаті громад Джонсон закликав наступного прем'єра триматися ближче до американців і заступатися за українців.

Зараз ви читаєте новину «"Путіну не місце за столом" – кандидат у прем'єри Великої Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути