Ексклюзиви
вівторок, 20 березня 2018 13:59

Путіна треба не визнавати на рівні України - Чубаров

Путіна треба не визнавати на рівні України - Чубаров
Володимира Путіна потрібно не визнавати президентом РФ на рівні держави Україна, закликає Рефат Чубаров. Фото: УНІАН

Володимира Путіна потрібно не визнавати президентом РФ на рівні держави Україна.

Про це заявив народний депутат, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

"Позиція, щоб не визнавати всі російські вибори, є абсолютно правильною. Українська держава має, як мінімум, не визнавати повноваження Путіна", - сказав він.

На запитання журналіста: "Як тоді вести перемовини у "нормандському форматі?" Чубаров відповів: "У політиці бувають ситуації, коли найболючіші питання можете вирішити лише через загострення ситуації. Я не закликаю до війни з Росією. Я закликаю до створення таких умов, коли наші партнери пояснювали би всі свої такі собі обережності не міфічною політикою, а щоб вони були вимушені виходити, зокрема, із наших інтересів.

У політиці бувають ситуації, коли найболючіші питання можна вирішити лише через загострення ситуації

Якщо визнаємо Путіна нелегітимним президентом, то запитаємо: як далі бути із "Нормандським форматом"? Вихід є. Давайте знайдемо будь-яку іншу форму розв'язання цієї великої кризи, яка наступила з початком війни Росії проти України. Давайте переглянемо завдання. Зведемо їх у єдину формулу відновлення територіальної цілісності Української держави у межах міжнародно визнаних кордонів, враховуючи Крим і Севастополь", - пояснив Чубаров.

"Що поганого у тому, що ми не визнаємо повноваження президента Путіна? Ми не можемо його визнавати, бо вони змушували наших громадян за нього голосувати.

Не можна бути на одну руку бандитом, а на іншу - миролюбцем. Не можна бути трошки вагітною. Путін - бандит. Все", - заявив парламентарій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже 5 тис. кримчан незаконно служать у російській армії - ООН

Так звані вибори президента Росії пройшли 18 березня 2018 року. За даними кремлівської адміністрації, за переобрання Володимира Путіна на черговий 6-річний термін проголосували 76,6% громадян РФ при явці 67,5%. "Вибори" проходили і в анексованому РФ Криму.

Зараз ви читаєте новину «Путіна треба не визнавати на рівні України - Чубаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути