четвер, 14 серпня 2014 14:09

Путін закликав росіян мобілізуватися

Путін закликав росіян мобілізуватися
ria.ru

Президент РФ Володимир Путін виступив в окупованому Криму і закликав російське суспільство консолідуватися і мобілізуватися.

У своїй промові перед депутатами Держдуми в Ялті Путін заявив, що потрібна мобілізація "не для війн і якихось конфліктів", не для протистояння з кимось, "а для наполегливої праці для Росії і в ім'я Росії".

За словами Путіна, Росія не має наміру відгороджуватися від зовнішнього світу. Він зазначив, що успішний розвиток країни має спиратися на внутрішні резерви, в тому числі шляхом створення додаткових стимулів для промислового й сільськогосподарського розвитку. "Ми маємо спокійно, гідно і ефективно розбудовувати свою країну, не відгороджуючись від зовнішнього світу, не розриваючи зв'язок із партнерами, але й не даючи поводитися з нами зневажливо або менторськи", - сказав він.

Також глава Путін вважає, що Росію в її опорі на традиційні цінності підтримують в тому числі і жителі зарубіжних країн, навіть західних, де ці цінності на догоду поточній політичній кон'юнктурі "посилено руйнують".

Нагадаємо, що Путін прибув в окупований Росією Крим 13 серпня. МВС України може розглянути можливість порушення кримінальної справи за фактом незаконного перетину українського кордону президентом РФ.

Зараз ви читаєте новину «Путін закликав росіян мобілізуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути