Ексклюзиви
пʼятниця, 21 березня 2014 11:40

Путін відмовився "атакувати" США санкціями

Путін відмовився "атакувати" США санкціями
Володимир Путін. Фото: russian.rt.com

Росія поки утримається від відповідних санкцій відносно США і введення візового режиму з Україною

Про це заявив президент РФ Володимир Путін на засіданні Ради Безпеки Росії, повідомляє РІА Новості

На зустрічі міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров проінформував, що Київ продовжує робити суперечливі заяви щодо відносин із Росією.

"Зокрема, прозвучали заяви про те, що вони чи то припиняють, чи то "підвішують" свою участь у Співдружності Незалежних Держав і збираються запроваджувати візовий режим у відносинах з Росією. У цій ситуації, якщо це відбудеться, ми теж вам доповімо наші пропозиції", - сказав глава МЗС.

"Що стосується і першого випадку - американських санкцій, і що стосується другого - введення візового режиму з боку України, думаю, ми повинні поки утриматися від кроків у відповідь", - підкреслив Путін.

"Перш за все, це стосується візового режиму з Україною, тому що в разі введення нами візового режиму з Україною постраждають взагалі ні в чому неповинні мільйони українців, які й так живуть небагато, працюючи в Росії, заробляють невеликі гроші для підтримки сімей. Не потрібно цього робити", - зазначив глава російської держави.

Нагадаємо, вчора 20 березня США розширили список російських офіційних осіб, щодо яких запроваджуються санкції та запровадять економічні санкції.

Зараз ви читаєте новину «Путін відмовився "атакувати" США санкціями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути