четвер, 30 березня 2017 15:42

Путін видав чергову нісенітницю про Україну

Путін видав чергову нісенітницю про Україну
Путін бажає вирішити питання Сирії, Близького Сходу та України. Фото: kremlin.ru

Російський президент Володимир Путін переконує, що Захід бажає посварити Росію з Україною. І запевняє, що РФ повинна втручатися у справи інших держав.

Про це Путін заявив під час міжнародного Арктичного форуму, передає "Інтерфакс-Україна".

"У Сполучених Штатах і в інших місцях є думка: що гірші відносини між Росією й Україною, то краще. Тому що це послаблює Росію, не дає продовження інтеграційних процесів, які б посилили Росію, зкрема у сфері економіки.

"Нехай Росія там колупається в своїх прикордонних справах зі своїми сусідами або не лізе в міжнародні питання, як Сирія, Близький Схід та інші". Це помилка. Це не вигідно нікому. Дуже розраховуємо на те, що наші американські колеги стануть на шлях співпраці. Що швидше ми всі ці проблеми вирішимо, то краще", - зазначив Путін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін планував захопити Україну в три етапи

У березні 2014 року після введення військ Росія анексувала український Крим. Президент Росії Володимир Путін стверджував, що на півострові нема російських військ, а "зелені чоловічки" - то "місцеві сили самооборони", які купили форму у воєнторгах. Згодом він визнав, що Крим окупували російські військові, щоб "допомогти провести референдум".

Зараз ви читаєте новину «Путін видав чергову нісенітницю про Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути