неділя, 06 листопада 2022 12:42

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін у труні та веселий Залужний – меми тижня
15

Gazeta.ua пропонує найцікавіші меми тижня.

У столиці країни-агресорки Російської Федерації Москві провели виставку похоронного приладдя і сервісу "Некрополь-2022". Поставили труни, надгробки, новинки похоронного оздоблення для "могилізації". Одягнули костюм труни, робили показ "траурної моди".

Президент РФ Володимир Путін підписав закон про мобілізацію росіян із незнятою чи непогашеною судимістю за деякі тяжкі злочини.

Відмобілізований особовий склад росіян має низький рівень морально-психологічного стану, що призводить до надзвичайних подій у місцях дислокації ворога, повідомляв Генштаб Збройних сил України. Так у Казані з військової частини втекли солдати і сержанти.

Після зустрічі із президентом Туреччини Реджепом Ердоганом Путін знеровано заявив про "відновлення участі" у зерновій угоді, смикав пальці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секретар РНБО повідомив, на якій стадії Кремль

Сполучені Штати Америки оголосили про новий пакет військової допомоги Україні на $400 млн. Передадуть танки, БТРи, безпілотники.

За 254 дні Збройні сили України знищили 74 840 російських окупантів, 5580 їхніх броньованих машин, 2750 танків, 258 гелікоптерів і 277 літаків.

Зараз ви читаєте новину «Путін у труні та веселий Залужний – меми тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути