четвер, 12 липня 2012 19:24

Путін: у Росії поважають українську мову

Путін: у Росії поважають українську мову
Володимир Путін зустрівся з Віктором Януковичем. Фото: livejournal.ru

У Росії шанобливо ставляться до української культури та української мови. Про це у своєму вступному слові на відкритті п'ятого засідання Українсько-Російської міждержавної комісії (УРМК) в Ялті заявив президент РФ Володимир Путін.

"У Росії з повагою ставляться до української культури та української мови. У Росії проживає понад три мільйони українців. А якщо брати ще і сім'ї, то ця цифра вдвічі-втричі більша. Дуже багато дружніх зв'язків, і історичні зв'язки зобов'язують нас, аби ми приділили увагу гуманітарній складовій у ході сьогоднішнього засідання" , - сказав Путін.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін прибув з робочим візитом в Україну. Літак глави держави приземлився в аеропорту Севастополя, звідки кортеж президента відправився в Ялту. В Ялті Путін разом з президентом України Віктором Януковичем візьме участь в роботі п'ятого засідання російсько-української міждержавної комісії. Підсумком переговорів повинні стати більш десятка спільних документів.

Зараз ви читаєте новину «Путін: у Росії поважають українську мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

65

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути