неділя, 26 жовтня 2014 00:16

Путін зробив ту ж саму помилку, що і Хрущов - Нємцов

Путін зробив ту ж саму помилку, що і Хрущов - Нємцов
Фото: zn.ua

Борис Нємцов упевнений, що Путін вибрав хибний для країни курс, оскільки мощі змагатися з Європою і Америкою у Росії немає.

Про це російський опозиційний політик написав у своєму Facebook, коментуючи антиамериканський виступ президента РФ Володимира Путіна на засіданні Міжнародного дискусійного клубу "Валдай" у Сочі.

"Ух, як здорово Путін вчора врізав америкосам! Молодець, так їм і треба! - радіє агітпроп і 80% підданих. Приблизно так само було, коли Хрущов стукав черевиком по трибуні ООН і обіцяв показати Штатам кузькіну мать... Також раділи радянські люди, також підтримували Микиту Сергійовича.. І що? Почалися проблеми, Хрущова зняли, Радянський Союз повільно але вірно став занурюватися в кризу і 91 помер. Не витримав гонки озброєнь, надірвався і наказав довго жити. Історія повторюється", - пише Нємцов.

На його думку, Путін зробив помилку, коли замість того, щоб намагатися вибудувати нормальні відносини із Заходом, вибрав стратегію конфронтації, "намагаючись по-чекістськи розвести Європу з Америкою".

"Найгірша стратегія для Росії, сама шкідлива. Ну немає у нас економічної могутності, щоб протистояти Європі та Америці. Немає і все. Наш ВВП у 8 разів менше американського, в 6 разів менше китайського і у 8 разів менше європейського. Може свою країну будемо облаштовувати, а не до війни з усім світом готуватися, а?", - запитує опозиціонер.

Відзначимо, в Сочі Путін заявив про існуючу ймовірності "низки гострих конфліктів", в які будуть втягнуті великі світові держави. За його словами, це може проявитися особливо в країнах, розташованих на стику геополітичних інтересів великих держав.

Зараз ви читаєте новину «Путін зробив ту ж саму помилку, що і Хрущов - Нємцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути