Ексклюзиви
четвер, 06 квітня 2017 22:49

Путін прокоментував звинувачення у зв'язку з хімічною атакою в Сирії

Путін прокоментував звинувачення у зв'язку з хімічною атакою в Сирії

Президент Росії Володимир Путін назвав "неприйнятними" безпідставні звинувачення в зв'язку з хімічною атакою в Сирії.

Про це заявив російський президент під час телефонної розмови з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху, повідомляє прес-служба Кремля.

"Обговорено ключові аспекти російсько-ізраїльської взаємодії на антитерористичному треку, виражена готовність до його подальшого нарощування в інтересах забезпечення стабільності й безпеки на Близькому Сході і насамперед у Сирії", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хімічна атака в Сирії виходить за багато рамок - Трамп

Відбувся обмін думками у зв'язку з інцидентом із хімічною зброєю. Путін, зокрема, наголосив на неприйнятності висунення безпідставних звинувачень до проведення ретельного та неупередженого міжнародного розслідування.

4 квітня в підконтрольній повстанцям сирійській провінції Ідліб сталася ймовірна газова атака. Загинули щонайменше 100 людей. Ще 400 мають проблеми з органами дихання. За даними Сирійського центру моніторингу за дотриманням прав людини, який базується у Великій Британії, чисельність жертв становить 72. Серед загиблих 20 дітей і 17 жінок. За словами сирійських активістів, авіаналіт здійснили сили режиму Башара Асада або російські війська.

Зараз ви читаєте новину «Путін прокоментував звинувачення у зв'язку з хімічною атакою в Сирії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути