Ексклюзиви
середа, 13 березня 2024 09:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін прокоментував прорив російського кордону

Путін прокоментував прорив російського кордону
Російський диктатор прокоментував рейд добровольців на територію РФ. Фото: eastnews.ua

Російський диктатор Володимир Путін прокоментував учорашній прорив бійців легіону "Свобода Росії", РДК та Сибірського батальйону в Бєлгородську та Курську області.

Путін в інтерв'ю російським пропагандистам назвав це спробою зірвати так звані вибори та отримати козир для обміну територій на можливих переговорах.

"Головна мета, я в цьому не сумніваюся, полягає в тому, щоб якщо не зірвати президентські вибори в Росії, то хоча б якось перешкодити нормальному процесу волевиявлення громадян. Друге - це інформаційний ефект, про який я вже сказав. Але третє - якщо хоч щось вийде, отримати якийсь шанс, якийсь аргумент, якийсь козир у можливому майбутньому переговорному процесі: ну ми вам повернемо це, а ви нам поверніть це", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сибірський батальйон опублікував відеозвернення до росіян

Подібні атаки, за словами Путіна, відбуваються начебто на тлі невдач України на лінії фронту, а серед добровольців нібито є іноземні найманці.

"Ось на лінії державного кордону противник намагався атакувати, перш за все, диверсійними групами - ось остання доповідь генерального штабу - десь до 300 осіб, зокрема за участю іноземних найманців", - додав диктатор.

Російські підрозділи у складі Сил оборони України увійшли на територію Курської та Білгородської областей Росії.

Російський добровольчий корпус, легіон "Свобода Росії" та Сибірський батальйон контролюють Лозову Рудку у Бєлгородській області.

Зараз ви читаєте новину «Путін прокоментував прорив російського кордону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути