четвер, 05 березня 2015 14:40

Путін приймав рішення про анексію Криму одноосібно - Мінфін РФ

Путін приймав рішення про анексію Криму одноосібно - Мінфін РФ
Фото: ruspravda.info

Рішення щодо окупації Криму приймалося виключно президентом Росії і без погодження з Мінфіном РФ щодо доцільності такого кроку з економічної точки зору.

Про це заявила перший заступник міністра фінансів Росії Тетяна Нестеренко, передає УНІАН.

"Якщо говорити про те, чи запитували Мінфін, у скільки це обійдеться, можу сказати: ні, не питали. Але щоб відповісти на питання, адекватна ціна чи ні, потрібно дуже багато знати. Ми володіємо тільки тим рівнем компетентності, яким володіємо. Ми ж не знаємо, яка інформація була у першої особи. Я завжди виходжу з біблійних істин: вони говорять про те, що є людина, яка бере на себе цю місію. Він володіє всією повнотою інформації і всією повнотою відповідальності за це. Тому я це не обговорюю взагалі", - сказала Нестеренко.

На її думку, подібні рішення можуть бути прийняті лише однією людиною.

"Знаючи президента, можу сказати: він не приймає рішення необдумано. Але, заради справедливості, для нас це теж було несподівано, скажімо так", - сказала Нестеренко.

Голова Мінфіну Антон Силуанов раніше зізнавався, що обсяги фінансування федеральної цільової програми з розвитку анексованих Криму і Севастополя перевищують можливості російського бюджету.

Зараз ви читаєте новину «Путін приймав рішення про анексію Криму одноосібно - Мінфін РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути