субота, 07 червня 2014 15:56

Путін наказав посилити охорону кордону з Україною

Путін наказав посилити охорону кордону з Україною
Reuters

Президент РФ Володимир Путін дав вказівку прикордонній службі ФСБ Росії вжити всіх необхідних заходів щодо посилення режиму охорони держкордону РФ з Україною з метою виключити незаконні переходи, повідомили журналістам у прес-службі президента РФ.

Нагадаємо, напередодні президент України Петро Порошенко повідомив, що під час розмови з Путіним були досягнуті три домовленості: приїзд в Україну російського представника, скасування рішення Ради Федерації РФ про використання збройних сил РФ на території України, а також спільні дії щодо закриття кордонів.

Нагадаємо, сьогодні в Києві пройшла церемонія інавгурації п'ятого президента України Петра Порошенка, обраного на позачергових виборах 25 травня.

Згідно з результатами підрахунку голосів, за нього проголосували 54,7% виборців, які взяли участь у голосуванні. Оскільки більше половини виборців віддали свої голоси за Порошенка, вибори президента відбулися в один тур.

Зараз ви читаєте новину «Путін наказав посилити охорону кордону з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути