Ексклюзиви
субота, 23 вересня 2006 16:37

Путін пообіцяв допомогти Саакашвілі врегулювати всі конфлікти

 

Президент Росії Володимир Путін знову заявив, що дотримуватиметься Конституції, і не балотуватиметься на третій термін.

– Що стосується ініціативи змінити Конституцію і третього терміну... Наскільки мені відомо у Франції немає взагалі обмеження щодо термінів обрання президента, але в Росії такі обмеження є. Я дуже вдячний тим громадянам Росії, які мені довіряють. Але на питання ваш про те, що робити в цій ситуації, відповідь може бути тільки одина - підкорятися закону і Конституції, що діє в Росії, - сказав він, відповідаючи сьогодні на питання журналістів у французькому Комп"єні.

Крім того, Путін вважає, що Саакашвілі зараз переживає непросту ситуацію, в якій знаходиться Грузія.

– Михайло Миколайович гарячий. На Кавказі всі політичні діячі відрізняються особливою емоційністю, і тим більше, звичайно, він переживає за свою країну, за непросту ситуацію, в якій знаходиться держава, - сказав він.

Путін відзначив, що Росія готова виступати гарантом процесів врегулювання в Грузії.

– Я вважаю, що основою будь-якого врегулювання повинне бути прагнення до пошуку діалогу і компромісу. І якщо така політична воля буде проявлена з боку всіх залучених в конфлікт сторін, то можна розраховувати на результат. Росія готова виступити гарантом таких можливих домовленостей. У цьому, власне, і полягає загальний підхід до заморожених конфліктів, які ми констатували сьогодні, - сказав він, повідомляє Newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «Путін пообіцяв допомогти Саакашвілі врегулювати всі конфлікти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути