пʼятниця, 02 лютого 2007 13:04

Путін писав вірші перед прес-конференцією (ФОТО)

Російському таблоїду "Твой День" вдалося сфотографувати записи президента Росії Володимира Путіна, зроблені під час підготовки до зустрічі з журналістами.

"Не оплакуй, смертний, вчорашніх втрат, діл сьогоднішніх завтрашньою міркою не міряй, ні минулій, ні прийдешній хвилині не вір, вір хвилині поточною - будь щасливий ТЕПЕР".

Видання вказує, що цей вірш Путін записав до початку прес-конференції, присвяченої енергетичній політиці Росії. Він двічі підкреслив останнє слово, вже відповідаючи на їхнє питання.

Напередодні, відповідаючи на питання про поганий настрій, Путін розповів про те, що в скрутні хвилини звертається до віршів Омара Хайяма.

- Дружина нещодавно подарувала книжку хорошу - вірші Омара Хайяма. Там теж багато цікавого є, що може допомогти в таких ситуаціях. Рекомендую, - сказав Путін.

Таблоїд відзначає, що в редакції сумнівалися, чи публікувати їм особисті записи президента Росії. Проте потім вирішили, що Путін сам дав добро. Річ у тому, що Путін осінню 2006 року під час "прямої лінії" з країною сам підказав журналістам, як потрібно діяти: "Відносно представників преси можу сказати так, як ми свого часу жартували, коли я працював в абсолютно іншій організації: їх прислали підглядати, а вони підслуховують. Негарно".

За матеріалами "Твой День".

Зараз ви читаєте новину «Путін писав вірші перед прес-конференцією (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути