Ексклюзиви
середа, 26 липня 2006 17:51

Путін нагородив Затуліна орденом

 

Президент Росії Володимир Путін нагородив депутата Держдуми РФ, директора Інституту країн СНД Костянтина Затуліна орденом Дружби. Відповідний указ Президент підписав у понеділок, 24 липня.

- Цим Володимир Путін відзначив активну участь у законотворчій діяльності та багаторічній плідній роботі російського політика, - зазначається у повідомленні прес-служби Української філії Інституту країн СНД.

Прес-служба нагадує, що з червня 2006 року діє "необґрунтоване рішення СБУ про заборону в"їзду Затуліна на територію України".

- Депутат Держдуми повідомив, що дане рішення оскаржується в легальному порядку, його інтереси в Україні захищає відомий адвокат Андрій Федур, - додається в повідомленні.

При цьому Українська філія Інституту країн СНД "висловлює впевненість у тому, що необґрунтоване рішення СБУ незабаром буде скасовано, а заслуги Затуліна в справі зміцнення дружби між Росією й Україною будуть гідно оцінені й у нашій країні", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Путін нагородив Затуліна орденом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути