пʼятниця, 11 серпня 2017 18:05

Путін може повестися, як Гітлер - Україну закликали готуватися до війни

Путін може повестися, як Гітлер - Україну закликали готуватися до війни
Президент Росії Володимир Путін може піти шляхом Гітлера, вважає волонтер Юрій Касьянов. Фото: відкриті джерела

Президент Росії Володимир Путін може піти шляхом Гітлера і вдатися до великої війни з Україною.

Про це сказав волонтер Юрій Касьянов у коментарі InfoResist.

"Ось у нас багато говорять, що Путін блефує, він фальсифікує, він там ще щось робить. Міжнародна політика, це політика можливого. Колись Гітлер теж блефував і шантажував, коли забирав Судети у Чехословаччині. А потім виявилося, що цей блеф переріс у справжню війну. Тому в світовій політиці блеф він тоді, коли ти не відчуваєш, наприклад, коли Путін не відчуває силу почати війну - він блефує. Як тільки він відчує силу почати війну, вдалий момент, тоді він буде починати війну. Ось в чому казус. Ми не повинні думати над тим, блеф це, шантаж або щось ще. Ми повинні готуватися до війни. У нас немає іншого вибору. Або просто здатися", - зауважив він.

Російські системи ППО у Білорусі на кордонах з Україною, фактично, вже працює. Адже ще у 2000 році Білорусь передала управління ракетними засобами Росії, бо не мала ресурсів утримувати це самотужки, розповів волонтер.

"Якщо зараз вони (влада Білорусі – Gazeta.ua) ратифікують на законодавчому рівні, тоді у них (у Росії – Gazeta.ua) з'явиться вже юридичне обгрунтування для того, щоб використовувати цю систему ППО в разі війни з Україною, наприклад, або з НАТО", – сказав волонтер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступною після Криму буде анексія Білорусі

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Путін може повестися, як Гітлер - Україну закликали готуватися до війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути