четвер, 10 серпня 2017 14:42

Наступною після Криму буде анексія Білорусі

Наступною після Криму буде анексія Білорусі
Білорусь буде анексована і окупована Росією, попереджає колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі. Фото: відкриті джерела

Білорусь буде анексована й окупована Росією.

Про це заявив колишній президент Грузії і голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі литовському агентству BNS, повідомляє телеканал "24".

Колишній український і грузинський політик прокоментував активність російських військових у Білорусі, кажучи про 9-ту річницю війни в Південній Осетії.

"Я думаю, що Росія збирається окупувати й анексувати Білорусь", – сказав Саакашвілі в зв'язку з російсько-білоруськими навчаннями "Захід-2017", які пройдуть у країні у вересні.

Політик зазначив, що, оскільки в рамках навчань буде розміщена російська військова інфраструктура, "таким чином, загроза не зникне, а тільки зросте". Він зауважив, що військова присутність країн НАТО необхідна Європі "більше, ніж кілька років тому", нарікаючи, що 2008 року сили альянсу "небагато робили, щоб захистити балтійські країни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукашенко назвав майбутню політику щодо України

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Наступною після Криму буде анексія Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути