вівторок, 08 лютого 2022 00:11

Путін іронічно заявив, що готовий надати Порошенку політичний притулок в РФ

Путін іронічно заявив, що готовий надати Порошенку політичний притулок в РФ
Путін вирішив надати Порошенку політичний притулок. Фото: Факти

Президент РФ Володимир Путін в іронічній формі звернувся до п'ятого президента України Петра Порошенка, запропонувавши йому політичний притулок у Росії.

"Свого часу, коли пан Порошенко ще був президентом України, я йому казав, що, якщо в нього виникнуть якісь негаразди в майбутньому, Росія готова надати йому політичний притулок", заявив Путін під час пресконференції після перемовин президентів Росії та Франції, повідомляє Gazeta.ua.

"Сьогодні хочу підтвердити свої пропозиції, незважаючи на наші серйозні розбіжності стосовно цього питання – питання врегулювання на Донбасі. І я вважаю, що він наробив чимало помилок у цьому стосунку. Але все-таки, його переслідування як дежравного злочинця теж – марне сподівання на успіх у нинішньої влади" наголосив президент РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На березі Середземного моря знайшли партію гашишу з зображенням Путіна

Путін сказав, що не слід звинувачувати Порошенка в підписанні Мінських угод та, відповідно, державній зраді. Російський президент додав, що він передбачав такий розвиток подій про політичне переслідування Порошенка наступником.

Президент Франції Еммануель Макрон зустрівся з російським колегою Володимиром Путіним. Обговорили ситуацію довкола кордонів України, а також безпеку в Європі. Зустріч президентів Росії та Франції тривала понад 5 годин. Це перші особисті переговори лідерів двох країн за два роки.

Зараз ви читаєте новину «Путін іронічно заявив, що готовий надати Порошенку політичний притулок в РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути