субота, 03 вересня 2022 04:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін і Шойгу продовжують вводити в оману – РНБО

Путін і Шойгу продовжують вводити в оману – РНБО
Путін і Шойгу розганяють фейки. Фото: Еспресо

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони продовжує збирати і публікувати неправдиві новини від росіян.

Протягом 2 вересня окупанти поширили фейк і маніпуляції, повідомляє ЦПД в Telegram.

Президент росії Володимир Путін запустив черговий фейк. Він розповів російським учням про власне бачення знань школярів з тимчасово окупованих територій, які навчалися за українськими програмами.

"Вони думають, що Кримський міст – фейк, а Росія та Україна ніколи не були в єдиній державі", – заявив російський диктатор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарова "розганяє" провокаційні заяви про війну в Україні – РНБО

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу зробив маніпулятивну заяву, що "українська влада бреше, що Збройні сили РФ, прикриваючись енергооб'єктами, ведуть обстріл Збройних сил України з артсистем. Відповідально заявляю, що важкого озброєння на території Запорізької АЕС ми не маємо. Сподіваюся, у цьому комісія МАГАТЕ переконається особисто… у разі подальших провокацій вся відповідальність за надзвичайні ситуації повністю лягає на українську владу".

Заступник голови міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков проманіпулював, що "США від перетворення у бік конфлікту в Україні відокремлює найтонша грань. Застерігаємо Вашингтон від провокацій та постачання Україні далекобійних систем, це шлях у нікуди".

Зараз ви читаєте новину «Путін і Шойгу продовжують вводити в оману – РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути