середа, 29 січня 2014 22:52

Путін і Меркель вирішили не втручатися у справи України

Путін і Меркель вирішили не втручатися у справи України
Володимир Путін Фото: 112.ua

Ситуацію в Україні обговорили президент Росії Володимир Путін та канцлер Німеччини Ангела Меркель. Розмова відбулася по телефону.

Як йдеться в заяві, що розповсюдила прес-служба Путіна, під час розмови між німецьким канцлером та російським президентом було наголошено на неприйнятності будь-якого втручання ззовні в справи України.

"У зв'язку з ситуацією в Україні підкреслена неприйнятність будь-якого втручання ззовні", - йдеться в повідомленні прес-служби за підсумками телефонної розмови.

Нагадаємо, мітинги в Україні почалися в листопаді минулого року, коли уряд вирішив зробити паузу в питанні євроінтеграції України. Найпотужніша хвиля протистоянь почалась 19 січня в Києві на вулиці Грушевського після прийняття Радою пакету законів, які потім почали називати "законами 16 січня". Пізніше почались захоплення ОДА по всій Україні. У зв'язку з погіршенням ситуації, опозиція зажадала відставки уряду, скасування скандальних законів, а також продовження євроінтеграції. 28 січня президент прийняв відставку прем'єра Миколи Азарова і Кабміну.

Зараз ви читаєте новину «Путін і Меркель вирішили не втручатися у справи України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути