понеділок, 25 вересня 2017 15:01

"Путін демонструє готовність до континентальної війни" - Турчинов

"Путін демонструє готовність до континентальної війни" - Турчинов
Президент Росії Володимир Путін. Фото: rbc.ua

Під час російсько-білоруських штабних навчань "Захід-2017" президент Росії Володимир Путін продемонстрував готовність до наступальних дій.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов на зустрічі з головою оборонного комітету Канади Стівеном Фюром.

"Останній етап навчань був присвячений перевірці боєготовності ядерної тріади, були відпрацьовані повітряні, наземні та морські її складові. Тим самим Путін демонструє готовність до ведення потужної континентальної війни", - сказав Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росія готується до війни. Ми теж" - генерал

Білорусь і Росія провели спільні військові навчання "Захід-2017". Умовний супротивник - вигадана держава Вейшнорія. Займає територію північно-західної Білорусі. За сценарієм, вейшнорійці є анклавом сепаратистів і терористів. У мережі Вейшнорія отримала шалену популярність. Білорус Олександр Чалий створив сайт вигаданої країни. На ньому почали видавати паспорти вейшнорійців.

Зараз ви читаєте новину «"Путін демонструє готовність до континентальної війни" - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути