Ексклюзиви
понеділок, 27 липня 2009 15:23

Пукач відмовився від адвоката

Пукач відмовився від адвоката

Колишній начальник Головного управління кримінального розшуку департаменту зовнішнього спостереження МВС Олексій Пукач, який обвинувачується в організації вбивства журналіста Георгія Гонгадзе, відмовився на час досудового слідства від послуг адвоката Сергія Осики.

Про це сьогодні журналістам повідомив сам Осика, пославшись на отриману від Генеральної прокуратури постанову, в якій зазначається, що Пукач зробив письмову заяву про відмову від його послуг.

Разом із тим, за словами адвоката, у своїй заяві Пукач не виключив, що у майбутньому може знову залучити Осику або інших адвокатів до свого захисту, повідомляє УНІАН.

У телефонному коментарі  кореспонденту Газети по-українськи Тетяні Заровній адвокат Сергій Осика, 43 роки, підтвердив, що одержав листа з Генпрокуратури із повідомленням, що Пукач відмовляється від його послуг. Проте адвокат особливо підкреслив:
- Генеральна прокуратура надіслала постанову, якою мені відмовлено в участі по справі на прохання Пукача. Це ще раз говорить про те, що він знаходиться під повним впливом прокуратури. 23 липня в суді розглядувалося питання про виключення безкоштовного адвоката, якого Пукачу надала прокуратура. А сам Пукач говорив про те, що йому і двох захисників мати не перешкодить.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Пукач відмовився від адвоката». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути