пʼятниця, 28 вересня 2012 16:02

"Псевдо-листи від Тимошенко покликані ввести людей в оману" - Пишний

"Псевдо-листи від Тимошенко покликані ввести людей в оману" - Пишний
Фото: frontzmin.ua

Псевдо-листи від Юлії Тимошенко на підтримку кандидатів-самовисуванців поширюються в різних регіонах країни, аби ввести людей в оману та знизити рейтинг мажоритарників від опозиції.

Про це під час в Умань Черкаської області заявив Андрій Пишний, заступник керівника Центрального виборчого штабу Об'єднаної опозиції "Батьківщина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо людина бере гроші за голос, то стає співучасником злочину

"Я людина, яка безпосередньо вчора мала спілкування з керівництвом штабу опозиції. Іншої позиції у нас немає. Усе, що поза цим – від лукавого. Чи не в кожній районній газеті я бачу такі звернення, публікується щось подібне у відношенні самовисуванців. На Іванофранківщині, на Тернопільщині. Можливості фотошопу безмежні. Я ще дивуюсь, що тут немає фотографії Юлії Володимирівни Тимошенко", - сказав Пишний.

Зокрема, на окрузі №200 з центром в місті Умань кандидат-самовисуванець Павло Костенко поширює в агітаційних матеріалах листи від Юлії Тимошенко на свою підтримку. Листи розміщують в одній з місцевих газет. Надруковані як текстовий документ, під яким розміщений підпис Юлії Тимошенко. В першому листі, що датується 11 вересня, написано звернення від лідерки опозиції до мешканців округу з проханням підтримати Павла Костенка. Другий лист вийшов у газеті від 26 вересня, проте дати в самому листі не вказано. В ньому викладена коротка біографія Костенка, під текстом якої міститься підпис Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Подекуди опозиція майже не веде кампанію"

Павло Костенко чинний народний депутат України від "Батьківщини". У партійному списку був під номером 154. Проте відмовився від місця в партійному списку і вирішив балотуватися як самовисуванець на окрузі №200.

Зараз ви читаєте новину «"Псевдо-листи від Тимошенко покликані ввести людей в оману" - Пишний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути