неділя, 16 червня 2013 18:02

Проти Власенка поновили кримінальне провадження за позовом колишньої дружини

Колишня дружина захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка домоглася того, аби суд поновив кримінальне провадження проти Власенка за ч. 1 статті 382 Кримінального кодексу України: невиконання рішення суду. Про це Наталія Окунська повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, екс-дружина Власенка виклала у соцмережу фото із зображенням рішення, яке було прийняте Печерським районним судом Києва 7 червня за позовом Окунської.

"Жодних емоцій, лише факти", – підписала фото екс-дружина Власенка.

Нагадаємо, 5 березня в ГПУ повідомили, що кримінальне провадження за заявою Наталії Окунської про невиконання рішення суду Сергієм Власенком закрито за відсутності складу злочину.

Раніше Власенко заявляв, що влада збирається його заарештувати. Підставою для цього, за його словами, стануть вже порушені справи щодо невиконання рішення суду в цивільному провадженні про невиплату боргу в процесі розлучення з Наталією Окунською, про викрадення машини і розбій.

Зараз ви читаєте новину «Проти Власенка поновили кримінальне провадження за позовом колишньої дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути