вівторок, 18 серпня 2020 01:02

Проти Киви відкрили кримінальну справу

Проти Киви відкрили кримінальну справу
На Киву завели кримінальну справу. Фото: Ліга

Поліція Києва відкрила провадження через невиконання рішення суду народним депутатом Іллєю Кивою щодо наклепу на вбиту активістку Катерину Гандзюк.

"Відкрито кримінальне провадження щодо невиконання рішення суду народним депутатом України Кивою І.В", - йдеться у повідомленні юридичної компанії "Міллер".

Судове рішення було ухвалено понад рік тому.

"Проте, в частині повідомлення в ефірі телеканалу "Еспресо. TV" про те, що інформація "Я знаю, что Гандзюк сидела на разворовывании городского бюджета" не відповідає дійсності, досі не виконана", - зауважили в юридичній компанії.

Телеканал "Еспресо. TV" на своєму веб-сайті розмістив оголошення про те, що "Телеканал "Еспресо" готовий надати ефірний час Іллі Киві для спростування поширеної ним недостовірної інформації щодо Катерини Гандзюк".

В юридичній компанії також нагадали, що раніше з рахунку Киви в порядку примусового виконання судового рішення було стягнуто суму судового збору.

"Тобто, Кива І.В. очевидно знав про ухвалене судове рішення і необхідність його виконання. При цьому умисно ухиляється від виконання судового рішення, що набрало законної сили", - йдеться у заяві "Міллер".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під офісом генпрокурора влаштували протест проти Венедіктової

30 жовтня 2018 року юридична компанія "Міллер" звернулася до суду з позовом до Іллі Киви та "Еспресо.TV" про захист честі, гідності та ділової репутації Катерини Гандзюк.

Згодом, 2 листопада, Солом'янський районний суд відкрив спрощене позовне провадження у цій цивільній справі, але 30 листопада судове провадження закрили через смерть позивача.

Зараз ви читаєте новину «Проти Киви відкрили кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути