пʼятниця, 14 вересня 2012 16:11

"Протидіяти клоунам у цирку немає сенсу" - Яценюк

"Протидіяти клоунам у цирку немає сенсу" - Яценюк
Арсеній Яценюк розповів, як опозиція буде боротись із владою. Фото: svit24.net

Протидіяти незаконним діям влади опозиція вже буде у новому парламенті, коли набере 226 голосів.

Про це на прес-конференції у Києві сказав Арсеній Яценюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція розповість Європі про підготовку влади до фальсифікацій на виборах

Відповідаючи на запитання, як опозиція планує протидіяти намірам влади ухвалити зміни до закону про вибори, Яценюк наголосив, що всі сили опозиції вже направлені на те, аби перемогти на виборах.

"Не таємниця, що сьогодні більшість у Верховній Раді належить одній руці з прізвищем Чечетов. Тому абсолютно не грає ролі, скільки буде депутатів у парламенті, бо вони й так натиснуть необхідну кількість кнопок", - зауважив Яценюк.

Він також додав: "Зміни до закону про вибори за рік до виборів неприпустимі. Не кажучи вже про те, що неприпустимі неконституційні зміни до закону про вибори у той час, коли вибори вже розпочалися. Тому будь-які зміни до закону про вибори означатимуть заздалегідь недемократичність цих виборів. Янукович хоче перетворити Україну на Білорусь, і в нього є всі шанси це зробити через прийняття змін до закону про вибори".

Водночас, протидію владі сьогодні опозиція вбачає, у першу чергу, в роботі з людьми, боротьбі за перемогу на парламентських виборах 2012 року, запевнив Яценюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Такий спосіб формування виборчих комісій застосовували ще фашисти - Небоженко

"Нам потрібно 226 голосів. В тому числі, вони потрібні для того, щоби притягнути до відповідальності і тих посадових осіб, які сьогодні фальшують вибори, тих посадових осіб, які є членами відповідних комісій і не виконують відповідних обов'язків. І притягнути тих, які протягом останніх 2,5 років загарбували і захоплювали владу в Україні. Бо цей парламент вже давно не парламент. Протидіяти клоунам у цирку немає сенсу. Бо також стаєш клоуном", - підкреслив політик.

Зараз ви читаєте новину «"Протидіяти клоунам у цирку немає сенсу" - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути