середа, 26 жовтня 2011 14:09

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Проти найближчого оточення Тимошенко поновлюють справи - Турчинов

Проти найближчого оточення Тимошенко поновлюють справи - Турчинов

У п'ятницю у Шевченському райсуді можуть розпочатися слухання щодо спроби скасування попередніх рішень судів у справі ЄЕСУ та Юлії Тимошенко.

Про це на прес-конференції повідомив перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

"Для того, щоб спробувати психологічно вплинути на нашого лідера і зламати її волю, вони незаконно пробують відкривати кримінальні справи щодо родичів Юліїї Володимирівни та її найближчого оточення. У цих звинуваченнях немає юридичного підтексту, тільки мета — скомпроментувати та зламати Тимошенко. Вже на цю п'ятницю у Шевченківському суді може розпочатися слухання щодо спроби скасування попередніх рішень судів. Йдеться про найближче оточення Юлії Володимирівни, зокрема про Геннадія Тимошенко, якому 75 років, який переніс два інсульти і 7 років тому вийшов з незаконного ув'язнення інвалідом ІІ групи. За законом для подання апеляції дається 7 днів. Вони ж хочуть, щоб термін їхньої апеляції подовжили на 7 років", - сказав він

Турчинов зазначив, що інформацію щодо цього засідання вони отримали з неофіційних джерел.

"Ми дізналися, що терміново готується засідання Шевченківського суду, мета якого — відкрити шлях прокуратурі для відновлення справ. Як я розумію, на цьому засіданні вони будуть переконувати суд, що їм було потрібно 7 років, щоб зрозуміти, що ж відбулося", - підкреслив соратник екс-прем'єра.

Також Турчинов зазначив, що сьогодні вони матимуть більш детальну інформацію з цього приводу.

За його словами, поновлення справи також стосується чоловіка екс-прем'єра Олександра Тимошенко та інших людей з її найближчого оточення.

Зараз ви читаєте новину «Проти найближчого оточення Тимошенко поновлюють справи - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути