четвер, 08 грудня 2011 20:09

"Прощай Киев. Привет Донбасс" - заступник мера пообіцяв чорнобильцям санаторно - профілактичне лікування

"Прощай Киев. Привет Донбасс" - заступник мера пообіцяв чорнобильцям санаторно - профілактичне лікування

12 чорнобильців, які голодували в столичному парку поблизу Кабінету Міністрів, поїхали з мітингу на "Лексусі" та "Шкоді", повідомляє "Українська правда".

У п'ятницю близько першої години дня, до табору чорнобильців навпроти кабінету міністрів приїхав заступник мера Лисичанська Максим Головньов, повідомляє телеканал Тві. Чиновник запропонував землякам зібрати речі і поїхати додому.

"Там їм пообіцяли стаціонар та санаторно - профілактичне лікування. Для перевезення чорнобильців під табір протестувальників у супроводі ДАІ підігнали позашляховик марки "Лексус" та легковик "Шкода" з київськими номерами", - уточнили журналісти телеканалу.

В багажне відділення автомобілів чорнобильці повантажили валянки та інші теплі речі. Один з чорнобильців зняв пов'язку "голодую" і промовив: "Прощай Киев. Привет Донбасс". Інший підійшов до друзів з Луганська і прошепотів: "Ребята, извините, что так вышло. Я не знаю, почему наши договорились, а ваши нет".

Після цього частина чорнобильці посідали в автівки і поїхали у невідомому напрямку. В цей час до табору голодуючих підтягнули декілька патрулів міліції. Окрім цього, ситуацію контролювали люди в цивільному з портативними відеокамерами.

"Все, що відбувалось, мало ознаки чітко спланованої акції", - повідомляють журналісти ТВі Мирослав Откович та Роман Недзельський, яким вдалося зафіксувати на відео цю подію.


Зараз ви читаєте новину «"Прощай Киев. Привет Донбасс" - заступник мера пообіцяв чорнобильцям санаторно - профілактичне лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути