понеділок, 14 липня 2008 10:23

Проросійські сили б"ють міліціонерів за НАТО в Одесі (ФОТО)
10

Близько 200 осіб - активісти Прогресивної соціалістичної партії України (ПСПУ) і блоку Наталії Вітренко "Народна опозиція" пікетують навчання "Сі Бриз-2008" біля Будинку офіцерів на вулиці Пироговській в Приморському районі Одеси.

Мітингувальники викрикують гасла: "НАТО гірше за гестапо!", "Нато факофф!", "Українська держава посилає НАТО на...!", "Справжній одесит НАТО в дім не запросить!".

Супротивники НАТО лягли на дорогу, щоб не пропустити автобус з американськими офіцерами, які їхали на урочисте відкриття навчань. Автобус поїхав в об"їзд, через Французький бульвар.

"Ми стоятимемо на всіх акціях НАТО, не пропустимо жодного заходу. Якщо навчання "Сі Бриз" вийдуть за рамки програми, прийнятої Верховною Радою - ми їх бойкотуватимемо як незаконні", - заявила депутат одеської міськради Ольга Соловенко.


Міліцейський кордон не пропустив депутатів від ПСПУ в зал. Туди пройшли тільки представники одеської влади депутат - секретар міської ради Олександр Прокопенко і губернатор Микола Сердюк.

Маневри пройдуть на полігонах в Одеській і Миколаївській областях, а також в Криму і прилеглій акваторії Чорного моря. У них візьмуть участь представники 14 країн - членів союзу НАТО і його партнерів.

Цьогорічні маневри Сі Бриз-2008, які традиційно проводяться в дусі програми НАТО Партнерство заради миру, триватимуть до 28 липня.

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «Проросійські сили б"ють міліціонерів за НАТО в Одесі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

98

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути