середа, 27 липня 2011 13:16

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Прокурори хочуть арештувати Тимошенко

Державний обвинувач у "газовій справі" просить суд змінити запобіжний захід для екс-прем'єра Юлії Тимошенко з підписки про невиїзд на утримання під вартою.

Автор: Фото "бютівця" Віктора Уколова з Facebook
  Депутати в суді одягнули пов'язки "Ганьба"
Депутати в суді одягнули пов'язки "Ганьба"

Як зазначив прокурор Олександра Микитенко, "враховуючи неодноразові зауваження, а також спроби підсудної Тимошенко затягнути судовий процес і перешкодити судовому розслідуванню, прокуратура просить розглянути питання про змінуїй запобіжного заходу на взяття під варту".

У свою чергу екс-прем'єр Юлія Тимошенко заявила,що якщо суд приклад таке рішення, то "це буде останній крок по знищенню опозиції".

"Якщо це буде зроблено - ну, це буде цікаво",  - резюмувала вона.

Раніше суддя Родіон Кірєєв вчергове відмовив Тимошенко у своєму відводі. За його словами, для ухвалення такого рішення немає підстав.

Зазначимо, що Тимошенко і далі перебуває у сіді без адвокатів.

Як пояснила в інтерв'ю журналістам прокурор Лілія Фролова, обвинувачення просить арештувати Тимошенко оскільки вона заважає встановленню істини у "газовій справі". За її словами, екс-прем'єр попри неоднаразові зауваження порушує порядок у залі судового засідання.

У цьому контексті Лілія Фролова також зазначила, що на засіданні суду в середу викликаний свідок Юрій Продан не зміг відповідати на питання судді, оскільки Тимошенко своїми виступами постійно заважала йому це зробити.

"Зараз обвинувачення вимагає мого арешту.Кірєєв пішов думати в нарадчу кімнату. Просили б уже відразу кинути з мосту Патона", - прокоментувала у своєму Твіттері клопотання прокурорів екс-прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Прокурори хочуть арештувати Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути