Ексклюзиви
середа, 11 січня 2012 18:27

Прокуратура порушила кримінальну справу проти екс-губернатора Харківщини Авакова

Прокуратура порушила кримінальну справу проти екс-губернатора Харківщини Авакова

Прокуратура Харківської області за результатами перевірки протиправних дій колишнього глави облдержадміністрації порушила кримінальну справу стосовно службових осіб Харківської облдержадміністрації та Головного управління Держкомзему в Харківській області за земельні махінації у 2009 році.

"Прокуратурою області проведена перевірка за зверненням Харківської облдержадміністрації від 3 січня 2012 року щодо протиправних дій колишнього глави облдержадміністрації при підписанні та видачі державних актів на право власності на земельні ділянки одному з товариств з обмеженою відповідальністю", - йдеться у повідомленні облпрокуратури.

Як повідомили в облдержадміністрації, кримінальна справа порушена стосовно колишнього голови Харківської ОДА Арсена Авакова.

Аваков був призначений головою Харківської обласної державної адміністрації 4 лютого 2005 року. 9 лютого 2010 року подав у відставку на підставі ч.3 ст.31 закону України "Про державну службу" (принципова незгода з рішенням державного органу чи посадової особи, а також етичні перешкоди для перебування на державній службі).

Аваков є членом Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" з 21 квітня 2010 року і очолює Харківську обласну організацію партії. Раніше він був у партії "Наша Україна", очолюваній Віктором Ющенком, і був депутатом Харківської обласної ради V і VI скликань.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура порушила кримінальну справу проти екс-губернатора Харківщини Авакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути