четвер, 07 липня 2011 14:11

"Беркут" "трусить" харківську "Батьківщину"

"Беркут" "трусить" харківську "Батьківщину"

У будівлі, де розташований офіс глави харківської "Батьківщини" Арсена Авакова та Громадська приймальня партії заблоковані всі поверхи.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав сам екс-глава Харківської ОДА.

"У будівлі триває обшук слідчими в супроводі, як мені здається, 15-20 бійців спецпідрозділів у повній амуніції і з автоматами (!). Привід-постанови суду щодо якихось фірм, нібито займаються земельними махінаціями. Сполучна ланка з нами і привід - як я зрозумів в тому, що хтось із підслідних у справі мав телефонні розмови з кимось з будівлі (!). Їм кажеш: хлопці, це суспільно-політична приймальня - тут не займаються бізнесом - нікого не зупинило. Я не можу вийти з будівлі. Робота паралізована", - пише глава харківської" Батьківщини ".

Аваков також повідомив, що заблокована і редакція газети і порталу "Главное", в якій теж проходить обшук.

"У моєму приміщенні обшук закінчений - сиджу чекаю, щоб підписати протокол. Звичайно, нічого не знайшли - це просто нахабне тиск і провокації в пошуках шансів. Провокація-позбавляє опозицію права на роботу і має мета дискредитацію опозиції", - додав Аваков.

"Ну нічого-нерви у нас міцні-перетерпимо. А натхненникам провокації воздасться. І не треба думати що не скоро .. Прорвемося:)", - йдеться в його заключному повідомленні.

У свою чергу, в прес-службі міліції Харкова заявляють, що обшук проводиться в рамках кримінальної справи, порушеної проти банківських структур, що належать Арсену Авакову

Нагадаємо, в будівлі, де розташовується офіс харківської "Батьківщини", "Беркут" і міліція проводять обшук.

Зараз ви читаєте новину «"Беркут" "трусить" харківську "Батьківщину"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути