Ексклюзиви
вівторок, 28 грудня 2010 14:01

Прокуратура віддала під суд 5 чиновників Черновецького

Прокуратура віддала під суд 5 чиновників Черновецького

Прокуратура Києва передала до суду справу на начальника управління, начальника відділу та чотирьох співробітників КМДА за фактом зловживання службовим становищем у земельній сфері.

За даними прес-служби відомства, справу порушено за фактом підробки документів, халатності, шахрайства та втручання в роботу автоматизованої системи "Звернення громадян" відділу забезпечення діяльності секретаря Київської міської ради під час виділення громадянам земельних ділянок (ч. 2 ст. 366, ч. 2 ст. 364, ч.2 ст. 367, ч. 4 ст. 190, ч. 3 ст. 362 КК України).

Як встановлено під час досудового слідства, обвинувачені у 2009 році несанкціоновано змінили інформацію в системі "Звернення громадян" щодо реєстрації заяв громадян про передачу в приватну власність земельних ділянок для будівництва, експлуатації та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд у Солом'янському та Голосіївському районах Києва.

Раніше голова КМДА Олександр Попов заявив, що проти мера Києва Леоніда Черновецького не порушено жодної кримінальної справи.

Екс-міністр також висловив надію, що справи проти колишніх столичних чиновників дійдуть до суду.

"Обов'язково дійдуть. Я слідкую за цим питанням і періодично цікавлюся у правоохоронних органів, на якій стадії перебуває розгляд виявлених порушень", - підкреслив Попов.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура віддала під суд 5 чиновників Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути