вівторок, 06 березня 2012 16:15

Прокуратура пов'язала напис "Юлі-волю" із "закликами до повалення режиму" - "бютівець"

Прокуратура пов'язала напис "Юлі-волю" із "закликами до повалення режиму" - "бютівець"

Прокуратура міста Києва викликала на допит голову столичної "Батьківщини", народного депутата Юрія Одарченка у справі щодо новорічного лазерного шоу "Юлі - волю".

Як повідомляє прес-служба міської парторганізації "ВО "Батьківщина",  депутат спілкувався зі співробітниками прокуратури сьогодні.

За словами Одарченка, влада прагне встановити, де знаходиться лазерна установка, хто її власник та вилучити її.

"Згодом, спеціально навчені експерти встановлять, що цей пристрій, куплений, свого часу для використання на святах одним із депутатів, є, насправді, смертоносною лазерною зброєю, що могла спричинити смерть і каліцтво громадян", - вважає народний депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Організаторам лазерного шоу "Юлі - волю" приписали групове хуліганство

Одарченко переконаний, що прокуратура прагне притягнути до кримінальної відповідальності всіх, хто хоча б ймовірно може бути причетним до цього прояву громадянської позиції.

"Наразі, в моїй розмові з представником прокуратури прозвучала стаття "заклики до повалення існуючого державного ладу". Виходячи з цього можна сказати, що для правоохоронних органів  заклик до звільнення Юлії Тимошенко вже є закликом до повалення Януковича", - говорить депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За новорічне лазерне шоу "Юлі - волю" оштрафували на 170 гривень

Нагадаємо, за новорічне лазерне шоу "Юлі - волю" порушено кримінальну справу за статтею "групове хуліганство" проти народного депутата від фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрія Павловського та голови Шевченківської районної партійної організації "ВО "Батьківщина" Павла Аніськовича.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура пов'язала напис "Юлі-волю" із "закликами до повалення режиму" - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути