пʼятниця, 20 січня 2012 12:15

Організаторам лазерного шоу "Юлі - волю" приписали групове хуліганство

Організаторам лазерного шоу "Юлі - волю" приписали групове хуліганство

Влада порушила кримінальну справу проти керівника Шевченківської районної партійної організації "Батьківщини" міста Києва Павла Ониськовича та народного депутата Андрія Павловського за "групове хуліганство".

Про це повідомив народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Юрій Одарченко, передає прес-служба БЮТ.

За його словами, справу порушено за ст. 296, ч. 2 Кримінального кодексу України – "групове хуліганство". Ця стаття передбачає покарання позбавленням волі на строк до 4 років.

"Згідно з матеріалами кримінальної справи, привітання Юлії Тимошенко з Новим роком зірвало новорічне свято для всієї України. Маразм влади зайшов так далеко, що ми не здивуємось, якщо завтра це лазерне шоу перекваліфікують на тероризм", - зауважив Одарченко.

"Якщо проти наших партійців порушують кримінальні справи за лазерний надпис "Юлі - волю", то що тоді робити, наприклад, з Ахметовим чи Колесніковим, які на відкритті стадіонів у Донецьку та Києві влаштували набагато більш потужні та тривалі лазерні шоу, які до того ж спричинили пожежу?" - запитав бютівець.

Він повідомив, що партія "Батьківщина" вважає порушену кримінальну справу ще одним проявом політичних репресій та переслідування опозиції.

"Це ж треба так боятися власних громадян, щоб порушувати кримінальні справи за відрізані стрічки з вінка, за пошкоджені обличчя Януковича на бордах, за лазерне привітання лідеру опозиції!" - обурились у "Батьківщині".

Зараз ви читаєте новину «Організаторам лазерного шоу "Юлі - волю" приписали групове хуліганство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути