Ексклюзиви
середа, 22 грудня 2010 12:41

Прокуратура боїться бандитської влади Януковича - Гриценко

Прокуратура боїться бандитської влади Януковича - Гриценко

Генеральна прокуратура Україна боїться бандитів і стає на їхній бік.

Про це заявив народний депутат з фракції НУНС Анатолій Гриценко. Такий висновок він зробив після заслуховування інформації Генпрокуратури і поділився ним у час, відведений для запитань народних депутатів.

"Прокуратура стає на бік бандитів ... Коли Віктор Федорович Янукович зі своєю фракцією два місяці тут блокував парламент і були кульки "НАТО - ні ", не знайшлося бандитів у наших з БЮТ фракціях, які розбивали б їм голови, ламали щелепи, наносили тяжкі тілесні ушкодження, як це було стосовно Карпука, Гнаткевича, Донія і багатьох інших ", - підкреслив Гриценко.

Депутат вважає абсолютно неінформативною доповідь заступника Генпрокурора Блажівського.

"Заступник Генерального прокурора не назвав жодного прізвища, жодного бандита, яких усі бачили на відео, - ні Царьова, ні Злочевського, ні Саламатина. Прокуратура боїться бандитів? Тоді чесно про це скажіть і те, що ви порушили кримінальну справу не за фактом нанесення тілесних ушкоджень тим, кого побили, проти бандитів, а порушили кримінальну справу проти тих, хто блокував трибуну, говорить про те, що прокуратура стає на захист бандитської влади ", - сказав Гриценко.

Нагадаємо, сьогодні в заступник Генерального прокурора України Євген Блажівський заявив, що прокуратура розслідує всі події, які мали місце у Верховній Раді 16 грудня.

ЛІГА

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура боїться бандитської влади Януковича - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути