Ексклюзиви
понеділок, 05 червня 2017 19:48

Прогноз для України, Донбасу та Путіна в найяскравіших цитатах Омеляна

Міністр інфраструктури Володимир Омелян переконаний, що Україна вже стала великою країною. Для подальшого розвитку у владі мають бути 20 свідомих людей.

Gazeta.ua пропонує найцікавіші цитати з інтерв'ю глави відомства журналу "Країна".

Автор: Gazeta.ua
  "Ми уже, слава Богу, без "Однокласників", "Вконтакте". Думаю, що до візового питання теж дійдуть" - міністр інфраструктури Володимир Омелян
"Ми уже, слава Богу, без "Однокласників", "Вконтакте". Думаю, що до візового питання теж дійдуть" - міністр інфраструктури Володимир Омелян

"Це вже крута країна. Ми зараз формуємо європейський порядок денний. Багато у чому - світовий. Навіть якщо цього не підозрюємо. Своєю кров'ю відстоюємо східні форпости Європи. Впевнений, що це буде високотехнологічна нація. Величезна перевага українців - ми не боїмося змінити ситуацію"

"Ми весь час жили під окупацією і перестали довіряти владі. Цього разу вже маємо свою владу, яку треба контролювати, приводити до тями і гнати вперед"

"Люди на топових державних посадах не вірять в Україну. Це найбільша їхня біда"

"Ідіоти, які крадуть, є у будь-якому суспільстві. Просто у нас це 100%. На заході – це 5 -10%"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Омелян поділився своєю автомобільною мрією

"У нас червоний директорат плавно змінився олігархами"

"Не розумію, що таке наші олігархи. Вони вкрали те, що було державним, оголосили це приватним і стали великими й успішними. Це не правильно"

"Олігархи - це неефективні власники, які розуміли, що набагато краще закрити країну від усього і так заробляти. Вони зробили ізольований світ, де українці змушені купувати їхню продукцію"

"Питання української мови - це питання топ-100 родин України. Як тільки вони переходять на українську мову – усі інші заговорять нею"

"Пам'ятаю часи Януковича. У мене був один із дискомфортних розпачей, - російська мова. Три роки – і все. Маємо абсолютно україномовну владу, за виключенням окремих областей"

"Ми уже, слава Богу, без "Однокласників", "Вконтакте". Думаю, що до візового питання теж дійдуть"

"Путін спіткнеться об страх, який плодить зараз. Він заганяє суспільство у такі рамки, що вони збожеволіють і їм уже нічого не буде страшно. Вони просто його зметуть в секунду. Мені важливо, щоб потім була у нас стінка, принести вогнемет, щоб ніхто не проліз"

"Війна не зупиняється ні на день, незважаючи на всі запевнення з російської сторони. Я прихильник того, що доки Москва не згорить, ми нічого не закінчимо. Проблема ж не в окупованих територіях, а в тому, що це традиційна політика російського уряду, з якою ідеологію він не був"

Повне інтерв'ю з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном шукайте в журналі "Країна" від 1 червня.

Зараз ви читаєте новину «Прогноз для України, Донбасу та Путіна в найяскравіших цитатах Омеляна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути