понеділок, 17 вересня 2012 21:03

Проект бюджету влада приховує від людей як військову таємницю - Кличко

Проект бюджету влада приховує від людей як військову таємницю - Кличко
Політик вважає, що українському парламенту не варто голосувати за нереалістичний бюджет Фото: lviv-udar.com

Партія "УДАР" стурбована непублічним характером роботи над проектом державного бюджету на 2013 рік, заявив лідер партії Віталій Кличко.

Як повідомляє прес-служба "УДАРу", Кличко зазначив, що такого ще не було жодного разу в історії країни, щоб навіть після спеціального засідання Кабінету міністрів по бюджету міністри не змогли назвати ключові параметри документа і базові показники, на яких він формувався.

Кличко пожартував, що цей проект бюджету влада приховує від людей як військову таємницю.

"Начебто бюджет вже знаходиться у Верховній Раді. Однак його ще ніхто не бачив. Уявіть собі - головний фінансовий документ країни може бути проголосований як завжди, з підняття руки однієї людини, без обговорень і вивчень", - сказав Кличко.

Політик вважає, що українському парламенту не варто голосувати за нереалістичний бюджет. "Інакше нова Верховна Рада обов'язково в перші свої дні роботи повернеться до цього питання і внесе зміни, які будуть спрямовані на його оптимізацію", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мартиненко: "Бюджет крім слів і плачу нічого не викликає"

"Ми хочемо, щоб політика стала публічною. Парламент повинен працювати у повному складі. Щоб не було депутатів, які за все скликання жодного разу не були присутні в залі засідань. Щоб депутати голосували своїми картками. Щоб не було піаністів та диригентів. Щоб депутати мали можливість знайомитися з документами та вести дискусії, а не мовчки голосувати за помахом чиєїсь руки. Бо таким парламентом, як у нас був, ми вбиваємо не тільки парламентаризм, але і всі перспективи нашої країни на побудову нормального цивілізованого суспільства", - вважає лідер "УДАРу".

Зараз ви читаєте новину «Проект бюджету влада приховує від людей як військову таємницю - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути